Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Fyll det färdiggräddade pajskalet med vispad vit choklad och grädde. Toppa med bladade bär: hallon, björnbär, blåbär, jordgubbar mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Hacka ihop smör, mjöl, kakao och socker. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form.
  3. Ställ kallt i 30 minuter. Nagga och grädda i 10 minuter, låt kallna. Smält försiktigt chokladen i vattenbad eller mikro. Låt svalna något.
  4. Blanda choklad och grädde, vispa tjockt. Häll i pajskalet och garnera med bär.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jannijohansson 15 december 2010

    Ojojoj ! detta såg ju väldigt gott och enkelt ut ! KOmmer testa detta såfort jag har tid ;)

  • betweenthelines 13 februari 2011

    gjorde denna till en middag för min mammas bästa vän o hennes familj, och den var väldigt populär! sjukt god =) inte för söt, och lagom mättande :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.