Servera gärna pannacottan med vispad grädde som smaksatts med vanilj
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 10 min
Blanda samman grädde och socker i en kastrull och hetta upp blandningen så att sockret smälter. Rör hela tiden. Hacka chokladen. Ta bort kastrullen från värmen. Tillsätt choklad och Rom i gräddblandningen. Rör tills chokladen har smält helt.
Ta upp gelatinbladen från vattnet och krama ur all vätska. Lägg ner dem i den varma gräddkrämen så att det smälter, rör noga. Tillsätt yoghurten, lite i taget och rör tills blandningen är slät.
Fördela i 4-6 glas eller skålar. Placera glasen i kylen och låt stå minst 3-4 timmar
- Topping
Skär bort skalet från apelsinen och clementinen och skär bort allt det vita. Skär ut hinnfria klyftor av apelsinen och skiva clementinen.
- Garnera med kryddgrönt
Publicerat den
6 november 2016
Liknande recept
Skriv kommentar