En luftig god chokladkaka som lyfts av smörkrämen.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker ljus och pösigt. Smält smöret och häll i mjölken. Blanda de torra ingredienserna och vispa i äggsmeten. Ha i smör och mjölkblandningen. Vispa till en slät smet och häll i smord, bröad långpanna. Grädda i 175° 15-20 minuter. Låt svalna.
- Rör samman ingredienserna till smörkrämen och bred försiktigt ut på chokladkakan. Strö över kokos och skär i rutor.
- Fler av mina recept hittar ni på min blogg:
http://cayennesrecept.blogspot.com/
Publicerat den
14 november 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
själva choklad rutorna var lite för torra för min smak.. men annars var det jätte gott :)
Då har du nog haft dom inne i ugnen aningens för länge. Fast det är ju inga kladdkakor så lite smul får man räkna med :)
Supergod kaka som definitivt kommer göras fler gånger :) Och den blev absolut inte torr,körde den på 15 minuter,blev perfekt ;)