Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor med smörkräm och kokos

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En luftig god chokladkaka som lyfts av smörkrämen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker ljus och pösigt. Smält smöret och häll i mjölken. Blanda de torra ingredienserna och vispa i äggsmeten. Ha i smör och mjölkblandningen. Vispa till en slät smet och häll i smord, bröad långpanna. Grädda i 175° 15-20 minuter. Låt svalna.
  2. Rör samman ingredienserna till smörkrämen och bred försiktigt ut på chokladkakan. Strö över kokos och skär i rutor.
  3. Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • xxdumdumxx 18 december 2010

    själva choklad rutorna var lite för torra för min smak.. men annars var det jätte gott :)

  • Cayene 18 december 2010

    Då har du nog haft dom inne i ugnen aningens för länge. Fast det är ju inga kladdkakor så lite smul får man räkna med :)

  • annis70 23 juni 2011

    Supergod kaka som definitivt kommer göras fler gånger :) Och den blev absolut inte torr,körde den på 15 minuter,blev perfekt ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.