Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta à la Marabou

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Bara namnet får snålvattnet att rinna till i munnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör i ett vattenbad. Häll mjöl och bakpulver i chokladsmeten. Vispa ägg och socker noga - häll ner vispet i chokladsmeten.
  2. Smörj och bröa en form med löstagbara kanter. Häll smeten i formen, grädda i 200 grader, ca 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.