Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta med muscovadosocker

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En av variant av de många chokladtårtor som är så goda till kaffe eller efterrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och choklad i en kastrull Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner den avsvalnade chokladblandingen i äggblandingen.
  2. Vänd försiktigt ner mjölet blandat med bakpulver. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant.
  3. Grädda i ugnen i 225 grader, 15 min.
  4. Tårtan ska vara kladdig i mitten. Pudra tårtan med kakao.
  5. Servera med vispad grädde och gärna med jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.