Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta med sommarbär

 
Skriv ut

Mmmm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen. Häll de krossade kexen i en skål och blanda väl med den smälta chokladen. Lägg bakpapper i en bakform, häll kexblandningen i formen och tryck ut den så den får en form som en tårtbotten. Låt botten stelna och bli fast innan den dras bort från bakpappret och läggs på ett kakfat.
  2. Vispa grädde, färskost och vaniljsocker till en skummande och luftig kräm. Fördela krämen på tårtbottnen och dekorera med bären. Strö eventuellt lite vaniljsocker eller rivet apelsinskal över bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.