Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizo- och karréspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Många smaker kan rymmas på ett enda spett. Här samsas starka korvar med söta aprikoser och krispiga grönsaker. Servera gärna med Tandooripotatissallad (se annat recept)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet och korven i bitar. Skär sedan rödlöken i stora bitar. Lägg aprikoserna i vatten i ca 10 minuter.
  2. Varva kött, lök och frukt och trä upp på spetten. Grilla över medelvarm glöd i några minuter på varje sida eller i ugn på 200°C. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.