Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chunky chocolate cupcakes

 
Skriv ut

CCC, choklad, choklad och choklad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cupcake: Sätt ugnen på 200°C. Rör ihop mjöl, bakpulver och salt i en egen skål.
  2. Mixa smör och socker tills det blir en blek och fluffig smet. Tillsätt ägg, ett i taget och vaniljextrakten. Vispa i dom torra ingredienserna och varva med mjölken. Rör sedan i chokladbitarna.
  3. Häll smeten upp till ungefär hälften i formar som sitter i en muffin/cupcakeform, låt stå i ugnen ca 20 min. Annars blir de inte höga och fina.
  4. Nutellafrosting Rör ihop en hel burk Nutella med en ask Philadelphiaost. Rör så länge så du får en mjuk och smidig frosting. Bred på frostingen när cupcaken är kall och gör de lätt toppiga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.