Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkaka med blockchoklad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Sött och syrligt i en och samma kaka.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och citronskal. Rör ner det växelvis med grädde och margarin i äggsmeten. Rör till sist ner ckokladen. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.