Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkyckling med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Var tvungen att skriva av det här receptet från en tidning. Verkar så enkelt att göra och framför allt gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje filé i tre bitar på längden. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  2. Blanda matlagningsgrädde, buljongtärning, rosmarin och citronsaft i en gryta. Lägg i kyckling och vitlök. Låt koka under lock i ca 5 minuter. Rör ner citronskal och persilja. Garnera med citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.