Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpeppar och honungsstekt fläskfilé med potatisplättar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda honung, citron och kryddorna. Putsa fläskfilén och bryn i en traktörpanna i smör och olja. Pensla på blandningen och ställ in fläskfilén i 150 grader varm ugn i ca 15-20 minuter.
  2. Riv potatisen grovt och smula getosten. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till små bullar och stek dem i smör och olja. Skär upp fläskfilén och servera med potatisplättar och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.