Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronsås till lax

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkel, snabb och supergod sås till lax mm. Kan frysas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet och det rivna skalet från citronen. Häll bort vattnet.
  2. OBS! Såsen måste röras hela tiden.
  3. Tillsätt buljongtärningen och grädden. Koka upp.
  4. Rör ned crème fraichen. Koka upp. Klart!!
  5. Om man vill ha mer citronsmak kan man pressa citron över.
  6. Såsen kan frysas!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.