Vilken kombination! Dessa saftiga fiskfiléer passar utmärkt på en bädd av vitlöksdoftande spenat.
Instruktioner
- Lägg morot och paprika i en kastrull. Täck med vatten och koka upp på medelvärme, koka i 5 minuter. Låt rinna av.
- Sätt ugnen på 175 grader. Förbered 4 smörpappersblad à 20x25 cm. Lägg en torskfilé på varje papper. Strö över rivet citronskal och gräslök. Placera en citronskiva i varje paket och lägg på klickar av margarinet. Lägg paprikan och morötterna runt fiskfiléerna. Fördela citronsaften i de fyra paketen. Lägg paketen på en smord plåt och baka i ugnen i 15 minuter.
- Fräs vitlöken i oljan i en teflonstekpanna ca 1 minut. Tillsätt spenaten. Värm under omrörning tills den är genomvarm, ca 5 minuter.
- Lägg upp spenaten på tallrikar. Klipp upp fiskpaketen och lägg fisk och grönsaker ovanpå spenaten. Droppa över skyn som samlats i paketen och servera genast.
Publicerat den
26 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar