Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Clementiner i kryddig lag.

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så himla gott. Och en frisk lätt avslutning på maten. Gör gärna lagen dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vin, socker och kryddor. Låt koka ca. 10 min utan lock. Skär bort skalet på clementinerna, även det vita. Lägg dem i en trång skål och häll den varma lagen över. Låt stå kallt några timmar, gärna över natten. Vänd clementinerna ibland så alla kommer under lagen. Servera med vaniljglass eller vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.