Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crema di mascarpone con Biscotti

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Översättning: Mascarponekräm med Cantucciniskorpor och choklad - inte alla som kan italienska! :)

Ingredienser

Instruktioner

Separera äggulor och äggvitor. Vispa äggulorna pösiga tillsammans med sockret i en skål.Tillsätt mascarponen lite i taget och rör om till en slät smet. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner det i mascarponeblandningen. Blanda kaffe och konjak. Krossa skorporna och lägg det i en sil med en djup tallrik under. Skeda kaffeblandningen över kakorna så att de tar smak men inte blir genomblöta. Fördela den hyvlade chokladen och kakkrosset i dessertskålar eller glas. Vid servering: Skeda över mascarponekräm, toppa med hyvlad choklad och några björnbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.