Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Creme a la ninon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

såg enkelt gott ut...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolök eller en liten schalottenlök, fräs mjuk i lite smör. Häll i ärtor, vatten (inte för mycket, ta lite i taget) och grönsaksfond. Koka ärtorna mjuka och smaka av med salt och peppar. Mixa soppan slät med mixerstav.
  2. Strax innan servering, tillsätt vispgrädde och mousserande vitt vin eller torr champagne! Smaka av igen. Garnera med crème fraiche med färskriven pepparrot.
  3. Bryt det hårda tunnbrödet i mindre bitar. Riv färsk parmesanost. Lägg i ugnen cirka 2 min eller till osten smält och fått färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.