Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crepes med färsk spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Crepsen är fyllda med spenat, kokt ägg och kassler. 483 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt. Låt smeten svälla en stund. Gör fyllningen under tiden.
  2. Koka äggen i 7 minuter, skala dem och dela dem i 2-3 bitar. Hacka spenaten något, skär kasslern i tärningar. Fräs spenaten i smör i en gryta, tillsätt kassler och persilja. Låt fyllningen svalna något och tillsätt sedan créme fraiche och ägg. Smaka av med peppar och ev salt.
  3. Smält lite smör i en stekpanna, häll ½ dl smet åt gången. Stek crepen på båda sidor, lägg en klick fyllning på mitten och vik över kanten.
  4. Servera med sallad och rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.