Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med musslor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt som lunch eller som en lättare middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman crêpessmeten och grädda 12 crêpes. Håll dem varma under aluminiumfolie. Stek baconet.
  2. Smält smöret i en kastrull. Rör ner mjölet och späd med mjölken. Låt sjuda 3 minuter till en tjock stuvning. Tillsätt musslor, dill, salt och peppar.
  3. Fyll crêpsen med stuvningen. Rulla ihop och strö över baconet. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.