Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostini med basilika och plommontomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Crostini är italienarnas motsvarighet till våra snittar. Lägg på din favoritröra eller pröva denhär varianten med plommontomater och basilika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg brödskivorna på en plåt och pensla med hälften av oljan. Grädda i ugnen till gyllenbrun färg, ta ut och låt svalna.
  2. Hacka plommontomaterna och lägg på, strö över basilika och häll över resterande olja. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.