Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry fisk med ägg och tomat

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Är godare än det låter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 200 grader i ungen Smörj en ugnsfast form och lägg i fisken. Lite salt och peppar. Ställ in fisk straxt under mitt i ungen i 20 minuter. Under tiden så hackar man ägg och tomat. Smält smöret och bryn curryn där i. Ta ut fisken häll över ägg, tomat och currysmöret. Ställ in i ugnen i ytterligare 15 minuter.
  2. Klart att ätas med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.