Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry- och sesampanerad gös, gröna bönor och puré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gös med curry, senap och kryddkrasse. Tre kryddsmaker som trivs bra i varandras sällskap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd, curry, senapspulver och salt, vänd fisken i blandningen. Tina och spritsa bönorna, koka dem i lättsaltat vatten tills de mjuknat, ca 15 minuter. Häll av vattnet. Spara 1 dl bönor till servering.
  2. Mixa resten av bönorna med créme fraiche och salt till en slät puré. Bryn smöret. Skumma och blanda med ½ ask klippt krasse och salt.
  3. Stek fisken i smör ca 3 minuter på varje sida. Servera med bönor och puré, krassesmör och nykokt potatis. Garnera med ½ ask krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.