Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currypulver

 
Skriv ut

Egen curryblandning blir ofta mera spännande än färdigköpt. Receptet kommer från Vijay som säljer kryddor på torget i Mapusa i Goa.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp en stekpanna över medium/låg värme och lägg i senapsfrön, kummin, pepparkorn, anis, bockhornsklöver och koriander. Skaka pannan och torrosta i omkring 5 min. Låt svalna och mal sedan till ett fint pulver. Håller sig minst 6 månader. Kan göras hetare med lite cayennepeppar och/eller chilipulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.