Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daim kaka

 
Skriv ut

Snabb och lättbakad liten kaka som försvinner snabbt i burken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175ºC.
  2. Vispa smöret mjukt (viktigt!), vispa ihop med socker. Blanda, ej vispa, ihop med övriga ingredienser och häll till sist i den krossade dajmen.
  3. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda ca 10 minuter tills de börja ta färg. Hellre lite för lite så de blir sega i mitten än att de är inne för länge och de blir stenhårda!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.