Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkött på rådjur

 
Skriv ut

min sambo äter inte gärna rådjur. men detta åt hon med väldig förtjusning

Ingredienser

Instruktioner

Koka rådjursköttet tillsammans med salt,vitpepparkorn,matättikan, sockret och löken i buljongen. Låt köttet svalna i buljongen, mät upp och sila buljongen. Smält smöret och strö över mjölet. Rör om och späd med buljongen. Tag av kastrullen från spisen och rör ner äggulan och grädden. Tillsätt citron och sönder klippt dill samt köttet i lagom bitar. Värm upp men låt det ej koka. Ät och njut. Serveras med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.