Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelbröd med valnötter, linfrön och pumpakärnor

 
Skriv ut

Mycket gott bröd, du kommer inte ångra att du baka det

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vattnet och rör ut jästen. Blanda alla ingredienser men spara lite mjöl till utbakningen. Låt jäsa under bakduk i 40 min.
  2. Dela i två limpor och låt jäsa ytterligare 30 min. Grädda i ugnen 225 grader 10 minuter, sänk till 175 grader i ca 35 minuter. (Gräddas lång ner i ugnen)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.