Supergoda chokladcupcakes som dessutom är rätt så nyttiga, drömmen har slagit in!
Glutenfria och laktosfria.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader, gärna varmluft.
- Koka dadlarna med vattnet på låg värme tills vattnet är bortkokat. Smält kokosoljan. Mixa dadlarna tillsammans med alla torra ingredienser och kokosoljan i en matberedare. Separera äggulorna fån äggvitorna. Blanda ner äggulorna i matberedaren och mixa igen. Vispa äggvitorna hårt och vänd ner i smeten. Rör om. Klicka smeten i muffinsformar. Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna.
- Mixa alla ingredienser till toppingen i en matberedare till en fluffig konsistens. Ställ in i kylen i 15 minuter. Använd sprits och fördela toppingen över de avsvalnade muffinsarna. Förvara i kylen.
Publicerat den
21 september 2016
Liknande recept
Skriv kommentar