Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla havreflarn med äpple och kanel

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Söta havreflarn med en fräsch fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och rör ner havregrynen. Vispa ägg och socker pösigt. Rör försiktigt ner grynblandningen och mjölet blandat med bakpulver i äggsmeten.
  3. Klicka ut 1 tsk till varje kaka på två plåtar med bakplåtspapper. Lägg klickarna glest, kakorna flyter ut i ugnen. Grädda kakorna tills de fått gyllene färg, 6-7 minuter.
  4. Skala eventuellt äpplen och skär det i skivor. Blanda färskost, honung och kanel. Fördela blandningen på hälften av kakorna, toppa med en skiva äpple och lägg en till kaka ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.