Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En överraskning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Strömmingslåda är gott. Den här lådan som lagas med en god gravlaxliknande sås är inget undantag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg strömmingen med skinnsidan uppåt. Strö över salt och dill. Rulla med köttsidan utåt och lägg dem tätt i en smord ugnssäker form.
  2. Sås: Rör ihop äggulor, senap, vinäger och socker. Tillsätt oljan i en stråle under omrörning. Smaksätt med kryddpeppar. Häll såsen över strömmingen och grädda strax under mitten av ugnen i 225 grader ca 25 minuter.
  3. Servera med kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.