Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel tårtbotten

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-14 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Stor tårtbotten till kalaset! 3 lager.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg och socker poröst.
  2. Blanda resten i annan bunke. Blanda ihop allt.
  3. Klä en form ca 30 cm i diameter med bakplåtspapper i botten. Smöra EJ kanterna!
  4. Grädda 30 min i 175 grader.
  5. Låt svalna och vänd upp och ner på pappersklätt tårtfat.
  6. Ta bort pappret. Låt skorpan vara nedåt (det som var överst vid gräddningen) Dela i 3 delar och fyll med önskad fyllning!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Angel-61 17 augusti 2008

    Blev kanonbra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.