Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel tomat -och äppelchutney

(2 kommentarer)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomater i bitar. Skala och hacka löken.
  2. Blanda ner alla ingredienser i en tjockbottnad gryta. Koka på svag värme utan lock tills massan tjocknat, ca 45 minuter.
  3. Ös upp på väl rengjorda heta burkar och förslut. Låt gärna mogna någon vecka innan den njutes.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • piusamadeusmozart 29 oktober 2008

    Lite smaklòst tycker jag, trodde det skulle vara lite mer sting.

  • 7201 13 september 2010

    Jag tror att det här är jättegott....hur kan man tro att 1 krm chilipulver ger mycket sting ??? Vill man ha den het skulle jag tillsätta sambal oelek. Detta recept kommer jag absolut att testa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.