Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkelt fiskfat med dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vardagsfisk snabbt, enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skala potatisen, dela den i tärningar och förkoka i cirka 5 minuter.
  2. Skär fiskblocket i bitar, lägg i ugnsfast form. Strö över dillen, salt och peppar.
  3. Lägg den förkokta potatisen runtom. Blanda ihop majonäs, mjölk och senap och häll över fisken. Strö riven ost över både fisk och potatis.
  4. In i 225 graders ugn i mitten. Gräddningstid ca 30-35 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.