Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkelt marinerat kött

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Detta enkla och goda recept på marinerat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Lägg köttet i en ugnsfast form och strö på svartpeppar. Sätt köttermometer i den tjockaste delen av steken och sätt in den i ugnen tills innertemperaturen är 60-65 grader.
  2. Blanda samman marinaden.
  3. Låt steken svalna tills man kan hantera den. Skär i tunna skivor (gärna på skärmaskin). Häll marinaden över skivorna och ställ köttet i kylskåp minst 4 timmar eller gärna över natten. Serveras med potatisgratäng eller potatissallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.