Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Estnisk surkål från Tallinn

 
Skriv ut

Variationerna är tydligen väldigt lokala!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläsket i bitar. Hacka löken grovt. Riv moroten. Fräs kött och lök i en gryta.
  2. Tillsätt morot, tomatpuré och cirka 1 dl vatten. Låt det småputtra i 10 minuter.
  3. Tillsätt surkål, lagerblad, kryddor och crème fraiche. Blanda väl och låt sjuda tills surkålen är mjuk.
  4. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.