Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas rödkålskrustader

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Dessa rödkålskrustader skall jag ha på mitt julbord i år. Det ser väldigt trevligt och aptitligt ut, lägg dem på en bricka vid julskinkan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rödkålen med rödvin eller vinäger. Låt koka upp.
  2. Fördela rödkålen i krustaderna och sätt dem på en plåt. Värm dem ca 5 min i 200º ugn.
  3. Garnera gärna med apelsinskivor och något grönt som t.ex. persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.