Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas tsatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En tsatziki som görs på lätt-crème- fraiche istället för på yoghurt. God och syrlig i smaken är den och passar bra att doppa bröd i till exempel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll lätt- crème- fraichen i en skål. Skölj och riv ned gurkan. Skala och pressa ned vitlöksklyftorna. Tillsätt saltet och rör om. Smaka av med svartpeppar.
  2. Häll över tsatzikin i en annan skål och garnera med myntan. Täck över med plastfolie och ställ i kylskåp 30 minuter före servering. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.