- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Låter smaskens, får ta och prova
Instruktioner
- Hetta upp mjölken och lägg i kokosen. Låt det stå och dra tills det svalnar. Dela den hela kycklingen i 8-1 0 bitar och bryn i smör i en stekpanna.
- Salta och peppra och låt kycklingen eftersteka under lock ca 20 min. Skala och klyfta löken.
dela, kärna ur och strimla pepparn och paprikan.
smält smör i en gryta. Lägg i grönsakerna och fräs dem några min.
- Häll kokosmjölken genom en sil direkt ner i grytan.
pressa ur kokosen med en sked. Smaksätt med ingefära, gurkmeja och buljongtärning.
- Rör ut mjölet i matlagningsyoghurten och rör ner det i grytan. Låt såsen koka upp under vispning.
Lägg i kycklingen och låt grytan koka i 3 min.
Smaka av med salt och servera direkt med kokt ris.
Publicerat den
3 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar