Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med färska örter och persiljesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar alla sorter av färsbiffar, dessa tycker jag är supergoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbröd svälla med vattnet i en bunke. Tillsätt riven gul lök, köttfärs, ägg och hackade örter. Pressa i vitlöken. Salta och peppra och arbeta samman allt. Forma till biffar och stek.
  2. Hacka persiljan till såsen. Fräs smör och vetemjöl i en kastrull. Späd med vatten och grädde. Tillsätt buljongen eller fonden, koka upp och sjud i 4 - 5 minuter.
  3. Lägg i persiljan och låt såsen sjuda några minuter till så smaken sätter sig. Avsluta med salt och peppar.
  4. Servera kokt potatis och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.