Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Roligt att variera sina färsbiffar.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg brödet i blöt i kallt vatten. Skala och finhacka löken. Blanda lök, tomatpure, senap, paprika, peppar, salt, ägg och all färs till en smet. Krama ur brödet och rör ned det. Forma 8 biffar med våta händer. Hetta upp det smälta smöret i en stekpanna och stek biffarna knaprigt bruna ca 4 minuter på varje sida. Skölj tomaterna och tag bort stjälken. Skär tomaterna och mozzarellan i skivor. Skölj basilikakvistarna och torka dem. Finhacka hälften av bladen. Sätt ugnen på 250 C. Lägg färsbiffarna i en smord eldfast form och täck dem med tomatskivor, hackad basilika och mozzarellaskivor. Gratinera dem högt upp i ugnen ca 5 minuter eller tills osten blivit mjuk. Ganera med resten av basilikabladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.