Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbullar extra allt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarriga färsbullar med en fyllning som innehåller det mesta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ströbröd och grädde, låt stå 5 minuter. Skala och riv löken fint. Blanda färsen med lök, ströbrödsblandning, kapris och ägg. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
  3. Smula fetaosten och grovhacka oliverna. Blanda fetaost och oliver med gräslök, honung, oregano och ägg. Forma färsen till ca 12 biffar. Gör en urgröpning i mitten och lägg i lite av fyllningen. Nyp ihop och forma till stora köttbullar. Upprepa med resten av färsen.
  4. Lägg färsbullarna på en bakpappersklädd plåt. Tillaga mitt i ugnen 20-25 minuter. Servera med klyftpotatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.