Smarriga färsbullar med en fyllning som innehåller det mesta!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda ströbröd och grädde, låt stå 5 minuter. Skala och riv löken fint. Blanda färsen med lök, ströbrödsblandning, kapris och ägg. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
- Smula fetaosten och grovhacka oliverna. Blanda fetaost och oliver med gräslök, honung, oregano och ägg.
Forma färsen till ca 12 biffar. Gör en urgröpning i mitten och lägg i lite av fyllningen. Nyp ihop och forma till stora köttbullar.
Upprepa med resten av färsen.
- Lägg färsbullarna på en bakpappersklädd plåt. Tillaga mitt i ugnen 20-25 minuter.
Servera med klyftpotatis och sallad.
Publicerat den
20 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar