Färsbullarna får kryddig smak av vitlök och garam masala.
Instruktioner
- Blanda russin med hett vatten, låt stå ca 10 minuter.
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär morötterna i stavar. Bred ut dem på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med olivolja, 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Sätt in i ugnen ca 10 minuter.
- Blanda russinen med russinvattnet med 1 tsk salt, finriven lök, persilja, pressade vitlöksklyftor, garam masala och crème fraiche.
Blanda i nötfärsen. Forma ca 12 stora köttbullar.
Lägg köttbullarna på plåten bredvid morötterna och tillaga ytterligare 10-15 minuter tills allt är klart.
- Servera med bulgur, persilja, crème fraiche blandad med 1 pressad vitlöksklyfta.
Publicerat den
14 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar