Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska färsbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Roligt med lite annorlunda

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med saltet. Hacka purjon mycket fint och blanda i färsen tillsammans med potatismjöl, kryddor, soja och vatten. Forma färsen till 6 stora bullar. Ansa och tärna vitkålen. Koka upp vattnet i en gryta dr också färsbullarna ska få plats senare. Lägg kålen i det kokande vattnet. Krydda med soja och ingefära. Bryn färsbullarna runtom i en stekpanna ch lägg dem ovanpå kålen i grytan. Låt bullarna puttra under lock ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.