Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetariska färsbullar

 
Skriv ut

Goda.

Ingredienser

Instruktioner

Sojabönorna måste ligga i blöt ca ett dygn innan de kokas. Koka bönorna i ca 2 timmar eller tills de är mjuka. Mixa sedan bönorna. Rosta och mixa sesamfröna lite lätt. Riv potatisen, finhacka löken. Blanda alla ingredienserna. Forma färsen till små bollar som rullas i ströbröd, kryddad med vegetarisk, peppar och lite paprika. Stek färsbullarna gyllenbruna i en stekpanna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.