Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbullar i rödlökssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt gärna löken dra en stund i dressingen, det gör den mildare och rundare i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med pressad vitlök, salt och peppar och forma den till 8 bullar.
  2. Ansa, skala och skär löken i tunna skivor.
  3. Blanda vinäger, 2 msk olja, honung och mynta till en dressing. Vänd ner löken.
  4. Pensla bullarna med olja och grilla dem ca 3 minuter på varje sida. Servera bullarna med rödlökssallad och kokt potatis. Färsen kan också formas till avlånga bullar och grillas på spett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.