Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfyllda bröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera bröden som en liten vickning eller kvällsrätt med en sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Skär av ett lock på bröden och gröp försiktigt ur innanmätet med en sked.
  2. Rör färsen smidig med mjölken och äggulan. Skala och finhacka löken. Hacka gurka, syltlök, rödbeta och kapris. Blanda allltihop med färsen och smaksätt med salt och peppar.
  3. Fördela färsen i bröden. Blanda ingredienserna till penslingen och pensla färsen med detta.
  4. Grädda färsbröden mitt i ugnen, ca 20 minuter, tills de fått färg och verkar genomgräddade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.