Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FÄRSK PASTA MED TJÄDER OCH CHAMPINJONSÅS

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: skär tjäderbrösten i små tärningar,. Skålla, skala, kärna ur och skär tomaterna i bitar, tärna skinkan.
  2. Bryn tjäderköttet,bacon och champinjonerna i smör, häll på grädden och låt koka ca fem minuter. Tillsätt tomat, skinka och spenat, koka upp och smaka av med salt och peppar.
  3. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Lägg upp en bädd av pasta och lägg på tjäder och svamp sås.
  4. All sorts viltfågel kan användas till såsen och champinjonerna kan bytas ut mot annan svamp.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.