Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Familjebiff med feta och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Låt havregrynen svälla i vattnet eller buljongen i ca 10 min. Grovhacka oliverna och tärna fetaosten. Rör ihop alla ingredienser utom tomaterna. Stek köttfärsen och forma den under tiden till en stor biff, ca 10 min på varje sida. Häll tomaterna runt biffen och låt dem koka med när ca 5 min återstår av koktiden. Klipp gärna över lite oregano och smula över lite feta. Servera med pasta eller ett gott bröd och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.