Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmarpaj i kryddigt skal

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En paj med lite sting i skalet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj pajformen, blanda samman alla ingredienserna till pajskalet. Låt det vila i kyl i 20-25 minuter.
  2. Gör under tiden iordning köttet eller färsen. Bryn i en stekpanna med margarin, tillsätt vitklök och endiver, salta och peppra.
  3. Klä pajformen med deg, häll i köttet. Vispa ihop ägg, mjölk, äggula, salta och peppra. Häll detta över köttet, strö över osten och sätt in i ugnen på 200º. Låt den stå tills den är färdig, ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.