Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festliga Påskägg

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

God liten aptitretare på påskbordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen. Skala äggen och dela dem mitt itu. Skrapa försiktigt ur äggulan. Förväll ärterna. Mixa äggulor, ärter, yoghurt och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg äggvitorna i äggkoppar och spritsa i ärtpurén. Garnera med räkor och lite gräslök

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.