Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetafylld biff med rödlök och wokgrönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fetaost är underbart i biffar. Serveras med färskpotatis, stekt rödlök och wokgrönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Blanda färsen med vatten, 1 tsk av saltet och peppar. Dela färsen i fyra bitar. Skär osten i 4 bitar. Lägg en bit ost på varje färsbit och forma färsen runt om så att osten täcks.
  3. Skala och skär rödlöken i klyftor.
  4. Stek biffarna i hälften av margarinet ca 5 minuter per sida. Låt löken steka med vid sidan om i stekpannan.
  5. Woka grönsakerna i resten av margarinet enligt förpackningens anvisning. Krydda med resten av saltet.
  6. Servera biffarna med den stekta löken, potatis, wokgrönsaker, sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.