Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetafylld strömming med spenatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakerna oliver, feta och tomat med en härlig firre. Det är sommar. Om du har benskräck så lägg strömmingen i fil kvällen före tillagning, då gör filkulturen att benen löses upp. 595 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp av ryggfenorna på strömmingsfiléerna. Lägg filéerna med skinnsidan ner på en skärbräda, salta och peppra. Smula fetaosten över hälften av filéerna, lägg de resterande ovanpå och tryck till lätt. Vänd fiskfiléerna i ströbröd. Stek dem i smöret på medelvärme ca 3 minuter per sida.
  2. Skala och strimla rödlöken. Skölj, kärna ur och strimla tomaterna. Blanda lök, tomater, oliver och spenat. Droppa över olja, vinäger och salta och peppra.
  3. Servera strömmingen med spenatsalladen och en bit gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.